alle verhalenmakers op een rij

Zelle & Zo is een content marketing bureau. Daarmee zijn actief in communicatie, reclame, pr, internet, crossmedia, design en copywriting. Oké, grafisch vormgeven en tekstschrijven voor de taalpuristen onder ons. Zijn we nog iets vergeten ;- ) ?

De kern van ons vak is verhalen vertellen, in tekst en beeld. Want een goed verhaal brengt mensen in beweging. Om iets te kopen, te doen, te ontdekken, te onthouden. Daarom past de term content marketing misschien wel het beste.

We werken in efficiënte projectteams van relevante samenstelling [de & Zo’s].
Deze netwerkpartners zijn stuk voor stuk specialisten, elk op hun eigen vakgebied.

Met de meeste van deze vaste freelancers werken we sinds jaar en dag. En soms komt er een nieuwe partner bij de Zo-familie. Ben je van mening dat je als specialist een waardevolle inbreng kan hebben bij onze projecten? We komen graag met je in contact.

Nils-Zelle

Nils Zelle

Creatief consultant

Rasechte marcom-generalist. Vertaalt uitdagende proposities naar heldere concepten. Heeft een aangeboren voorliefde voor taal. Maar is ook beelddenker. Fijne combi, niet?

IMG_6256

Marie Claire Quarles

Project- & officemanager
Leidt projecten in goede banen. Groot of klein, dat maakt haar niet uit. Is af en toe even het bos in met Teun, voor een loopje. Maar neemt haar mobieltje natuurlijk wel mee.

ronald2

Ronald Knetemann

Productie manager
Weet waar Abraham de mosterd haalt. Heeft vrijwel alle specialisten van grafische en promotionele producten in zijn boekje staan. Weet ook heel veel van wijn.

joyce

Joyce Walrave

grafisch ontwerper

Afgestudeerd aan de kunstacademie. Maakt mooie dingen. En hele mooie dingen! Gaat af en toe op inspiratiereis; heeft ze nodig. Komt altijd terug met verfrissende ideeën.

Derrick

Derrick Stomp

Hybride nerd
(naar eigen zeggen)

Weet alles van nullen en enen. En dus ook van websites, apps, platforms & games. Rent af en toe een marathon.

Glenn

Glenn van Battum

DTP’er

Secuur. En altijd enthousiast. Tevens gezegend met een prachtige zangstem.

jochem

Jochem van Toor

Online allesweter

Weet vooral veel van advertising, targeting, channels, adwords, funnels en pixels. Houdt via z’n eigen dashboard lekker alles in de gaten. En is gek op gember.

teun

Teun

Kantoorhond

Eigenwijs karakter. Altijd vrolijk. Zorgt voor oxytocine en de nodige lichaamsbeweging bij zijn baasjes.